Patrick Van der Aa wordt Ford Pro Director Ford Belux

20/06/2022

Patrick Van der Aa start in juni 2022 als Ford Pro Director Commercial Vehicle Sales & Marketing bij Ford Motor Company (Belgium) N.V. Hij volgt daarbij Olivier Gelas op, die op 21 april besloot om een andere uitdaging aan te gaan buiten de Ford organisatie. Patrick Van der Aa rappporteert aan Peter Bertin, Managing Director van Ford Belux.

Patrick Van der Aa heeft een lange staat van dienst bij Ford en heeft zowat alle operationele functies binnen de Ford verkooporganisatie van België en Luxemburg bekleed. Tussen 1999 en 2005 bekleedde hij ook enkele internationale functies bij Ford Europa, was vervolgens Directeur Customer Service Operations en daarna Directeur Commercial Vehicle Sales van België en Luxemburg. De voorbije drie jaren was Patrick Van der Aa verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de implementatie van de toekomstige marktrepresentatie van de Ford verkooporganisatie in België en Luxemburg.

Met zijn nieuwe benoeming zal Patrick Van der Aa verantwoordelijk worden voor zowel verkoop als marketing van bedrijfsvoertuigen alsook voor de implementatie en de coordinatie van het Ford Pro –ecosysteem.
Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws