De Ford Transit Trail is de Most Loved Van 2021

24/09/2021

De Ford Transit Trail is door professionals en lezers van Transportmedia verkozen tot winnaar van de Most Loved Van award tijdens de vijfde editie van de Best of Van Awards. De ‘avontuurlijke’ versie van de Transit Custom neemt het stokje over van de Mercedes Sprinter. De prijs werd georganiseerd in samenwerking met Febiac.

De Ford Transit Custom Trail is de avontuurlijk ogende versie van Ford’s middelgrote bestelwagen. Vanbuiten wordt hij gekenmerkt door een matzwart radiatorrooster met ruim bemeten Ford-logo, robuuste beschermlijsten rondom met ‘Trail’ opschrift op de deuren en 16-duim grote zwarte lichtmetalen wielen. Vanbinnen heeft de Trail-uitvoering recht op volledig lederen zetels en een uitgebreidere standaarduitrusting. Onder de motorkap zit de 2.0 liter EcoBlue diesel van Ford met 130 of 170 pk, steeds gekoppeld aan een manuele zesversnellingsbak. Voor een optimale tractie is hij standaard voorzien van een mechanisch sperdifferentieel met beperkte slip tussen de voorwielen, ontwikkeld in samenwerking met Quaife. De Ford Transit Custom Trail is beschikbaar als gesloten bestelwagen of als Multi-Use met dubbele cabine, en dat met standaard of lange wielbasis.

Transit Custom Trail olivier-ford-belgie-most-loved-van-award Transit Custom Trail kamperen 

Maak een afspraak

Olivier Gelas (Ford) is ‘Best VAN Expert 2021’
Tijdens de Best of VAN Xperience is Olivier Gelas, LCV Manager van Ford in België, gekroond tot Best VAN Expert 2021. Hij volgt daarmee Mikaël Van Cauter (MAN) op, die in 2020 de titel ‘LCV Manager of the Year’ achter zijn naam mocht schrijven.

De titel van ‘Best VAN Expert’, die de ‘LCV Manager of the Year’ vervangt, gaat naar een persoon die uitblinkt door de bijzondere inzet voor zijn merk in de LCV-sector. Olivier Gelas, die heel wat ervaring heeft bij een aantal andere auto-, LCV- en vrachtwagenmerken, leidde Ford de afgelopen jaren naar de nummer 1-positie op de Belgische markt. Eind september is hij exact 10 jaar aan het werk bij Ford, met de titel van Best VAN Expert als mooie bekroning!


Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws