Ford opvallend marktleider bij de bedrijfsvoertuigen

5/03/2020

Met een marktaandeel van 16,44% en 17,68% in respectievelijk januari en februari, heeft Ford het voortouw genomen op de bedrijfsvoertuigen markt in 2020. Die vooruitgang betekent een stijging van 25% van de verkoopvolumes ten opzichte van 2019.

Sinds enkele jaren vermenigvuldigt Ford de nummer één posities op de Europese ranglijst op vlak van inschrijvingen van bedrijfsvoertuigen. Regelmatig in de hoogste regionen van de belgische rankings, staat Ford nu voor het eerst bovenaan op de inschrijvingstafel.

Als belangrijke speler op de markt voor bedrijfsvoertuigen sinds de lancering van de Transit, heeft Ford onlangs zijn reactievermogen op de behoeften van ondernemers bevestigd door een deel van zijn gamma te elektrificeren, met als resultaat de Transit Custom Plug-in Hybrid en Mild-Hybrid, evenals de Transit 2T Mild-Hybrid.

Het uitgebreide aanbod, bestaande uit de Fiesta Van, Transit Courier, Transit Connect, Transit Custom, Transit 2 T en Ranger, heeft ongetwijfeld kunnen profiteren van zijn kwaliteiten op het gebied van functionaliteit, duurzaamheid en uitrusting, maar ook van de uitstraling van de International Van of the Year 2020-titel en de International Pick-Up Award voor de Ford Transit Custom en de Ford Ranger.


Contacteer ons

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws